Over ons

Het ouder-en jeugdsteunpunt Gooi en Vechtstreek is er voor ouders en kinderen. Ons steunpunt is onpartijdig en een initiatief van de samenwerkingsverbanden Unita voor het basisonderwijs en Qinas voor het voortgezet onderwijs.

Heb je vragen over passend onderwijs, advies nodig of wil je praten met iemand die met je meedenkt? Dan kun je bij ons terecht. We helpen je graag bij vragen over de extra hulp op school, de speciale school, zorg of jeugdhulp die nodig is. Ook kunnen we ondersteunen wanneer je niet goed weet welke hulp of speciale school er nodig is, of wanneer je er met de school van je kind niet goed uitkomt.

Samenwerking tussen leerling, ouder(s) en school is bij passend onderwijs essentieel. Daarom ondersteunen wij ouders en leerlingen bij het vinden van een school die bij hen past. Neem gerust contact met ons op als je vragen of advies nodig hebt. We staan voor je klaar.

 

Dit doet het ouder- en jeugdsteunpunt

Informeren - Steunen - Signaleren
Op dit moment is de website vooral bedoeld om te informeren. De site wordt regelmatig aangevuld met nieuwe informatie. Neem dus bij vragen gerust contact met ons op per mail of telefoon. Ook zijn we altijd op zoek naar jongeren en ouders die mee willen denken over het ouder- en jeugdsteunpunt. We horen graag wat wensen zijn zodat we daar optimaal op in kunnen spelen.

 

Steunpunt GV is een initiatief van
PO

Adres
Noordereinde 54F 1243 JJ 's-Graveland
Tel
06 19 19 69 96
E-mail
info@swvunita.nl
Web
https://www.swvunita.nl/VO

Adres
Burgemeester de Bordesstraat 80, 1404 GZ Bussum
Tel
035 526 94 81
E-mail
info@qinas.nl
Web
https://www.qinas.nl/